Užijte si barevný podzim na jižní Moravě!

Užijte si barevný podzim na jižní Moravě!

Letní sezona pomalu, ale jistě končí a s tím i letní dovolené. Ovšem i v podzimních měsících toho Morava nabízí víc než dost. Pokud máte rádi toulky po městě, tak krásná jihomoravská města jsou jasnou volbou. Brno, Znojmo, Mikulov i mnoho dalších krásných historických měst, které vám Morava nabízí, oplývají bohatou historií i společenským vyžitím.

Dáváte raději přednost přírodě?

I v případě, že dáváte přednost přírodě, tak na jižní Moravě je toho k vidění spoustu. Jako jsou procházky Moravským krasem, navštívení jeskyní nebo zoologických zahrad a obor. Podzim je také ideální pro cyklovýlety, jelikož už venku nepanují vysoké teploty, ale zase není ještě příliš velká zima. Navíc projížďky nádherným prostředím prosluněných vinic je nezapomenutelným zážitkem.

Při svém cestování napříč jižní Moravou nezapomeňte i na gastronomické zážitky, které Morava nabízí. Dobré jídlo a pití naleznete téměř na každém rohu. A kde jinde strávit příjemné chvilky než u kvalitního vína s výborným jídlem po boku. Víno k jižní Moravě zkrátka patří a neochutnat alespoň pár oblíbených odrůd by byla velká škoda. Vinné sklípky i podniky vám nabídnou to nejkvalitnější víno od místních vinařů.

Jen to nejlepší víno nabízí i kavárna a vinárna Na Uhláku wine & coffee v Náměšti nad Oslavou. Jedná se o rodinou vinotéku a kavárnu v jednom, kdy v odpoledních hodinách si můžete vychutnat skvělou výběrovou kávu a ve večerní zase skvělá vína. Jejich láska k Moravě, Balkánu, vínu a kávě v podniku ucítíte na první dobrou. Nabízí výběrovou kávu z brněnské pražírny REBELBEAN. Kromě dobrého pití zde nakoupíte i různé pochutiny, sladké dobroty, balkánské sýry, řecké olivy a mnoho dalšího. Okuste Moravu se vším všudy a jistě to nebude naposledy.