Tradiční česká kuchyně a skvělé pivo k sobě zkrátka patří

Tradiční česká kuchyně a skvělé pivo k sobě zkrátka patří

Za skvělými zážitky nemusíte pouze za hranice, ale skvělá místa a podniky naleznete i tady u nás v Česku. Krásných míst je tu nespočet a ať už budete cestovat autem, vlakem nebo na kole, tak výborné podniky najdete téměř všude. A co si dát lepšího na svých toulkách po České republice, nežli výbornou českou kuchyni.

Typicky české pokrmy jako svíčková se šesti, vepřo knedlo zelo, sekaná, smažený řízek nebo bramboráky jsou jídla, která nejsou potřeba představovat. Ač je nemůžeme řadit přesně do zdravého stravování, tak k Čechům neodmyslitelně patří a různé variace těchto jídel se dělají pravidelně v nejedné české domácnosti. Smažené jídlo nám chutná a své o tom mluví i různé oblíbené variace typu smažených sýrů, květáků nebo karbanátků. Česká jídla v obědovém menu podávané v restauracích mizí velmi rychle, a co jiného si dát na spláchnutí tohoto výborného jídla nežli výborné české pivo. Češi jsou národ pivařů. Tato informace je známá i v zahraničí, ale není se čemu divit, když máme na výběr z tolika skvělých druhů piva. Takže dát si dobré české jídlo a k tomu vychlazené pivo je občas nutnost. Zejména pokud zrovna objevujete krásy České republiky.

V případě, že se nacházíte v okrese Svitavy ve městě Staré město, tak neváhejte navštívit Hostinec U Němců. Tato restaurace v části Petrušov nabízí především výbornou českou kuchyni. Každý den mají v nabídce hotovky, ze kterých si vybere každý. Na čepu naleznete plzeňské pivo, ideální pro zapití skvělého jídla. Hostinec vám také může po domluvě připravit společenské akce, firemní večírky, rodinné oslavy, svatbu či jiné oslavy vám přesně na míru. Pokud se chcete dobře najíst a napít, tak už nehledejte a zkuste tento výborný hostinec. Skvělé recenze předchozích spokojených zákazníků mluví za vše.