Venkovní grilování je sice pevně spjato s létem, ale na výborné grilované maso dostanete často chuť i v zimních měsících. Jsou tací, kteří si užívají grilování i v zimě. Avšak na to potřebujete mít připravené určité podmínky, aby se grilování vydařilo stejně tak, jak jste zvyklí v létě. Pokud máte chuť na jídlo z grilu, tak je nejpříhodnějším řešením zajít si do specializovaného podniku, který vám naservíruje ty nejlepší pochutiny přímo z grilu.
Kam zajít na skvělé grilované jídlo?
Není restaurace jako restaurace, a proto pokud se nechcete spálit při výběru restaurace, tak si zajděte raději na grilované speciality někam, kde se na ně specializují. Budete mít větší jistotu, že si na daném jídle opravdu pochutnáte. Dbejte také na recenze podniku. Při rozhodování vám velmi pomohou a budete mít alespoň obrázek, co od podniku čekat. Nechte si tedy poradit a pochutnejte si na výborném jídle.
Pokud bydlíte v Kojetíně nebo máte cestu kolem a hledáte výbornou restauraci, kde si dát něco dobrého přímo z grilu, tak neuděláte chybu, pokud navštívíte Restaurace Na Hrázi u Tondy. Tato restaurace v Kojetíně se specializuje na grilované speciality, jako jsou grilovaná kolena, vepřová žebra, krůtí, vepřové, hovězí a kuřecí steaky. Rozhodně si máte z čeho vybírat. Skvělé jídlo můžete poté spláchnou pivem, točí zde Gambrinus 10°, Plzeň 12° a Ječmínek 12-14°.
Pro ještě lepší zážitek z návštěvy restaurace můžete sledovat sportovní a hudební projekce na LCD televizorech.
Pokud chcete navštívit restauraci s dětmi, tak jistě oceníte vy i vaše děti dětský koutek se skluzavkou, domečkem, pískovištěm a houpačkou, a dokonce i přilehlý ZOO koutek. Není problém zde uspořádat i nějakou soukromou akci či oslavu. Pochutnejte si na skvěle ugrilovaném mase a užijte si příjemný večer v restauraci Na Hrázi.